Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

diep in mijn hart tekst

K Draag al je liefde voortaan diep in mijn hart. Chorus C Am Dm Want jij bent heus niet slecht F G C wat ook een ander van je zegt.


Pin On All My Love S

Diep in mijn hart van binnen voel ik een diep verdriet.

. Die heersen wil met vrede en liefde voor elk huis Gods koning voor de mensen hangt daar nu aan het kruis. Orkest met vocale solisten Bibliotheeknummer. Jij bent toch alles voor mij zal je dat nooit vergeten. Diep in mn hart verlang ik nog steeds naar jou Ook al ging jij toen naar die ander Diep in mn hart ben jij toch de ware vrouw Niets of niemand die daar iets aan.

Het werd uitgebracht in 1959 en duurt 0230. Het beste van Master Serie 1997 CD best of 20 tracks. Philips België 534 9982. Muziek tekst van.

Diep in mijn hart is er maar één dat ben jij. Een wijs man Y. Je hoort het samen met meer dan 50000 andere Vlaamse en. Het beste van Jo Leemans 1983 CD best of 16 tracks.

DIEP IN MIJN HART. C Liefling denk toch eens aan Am saam door het leven te gaan G Dm G C heb dan je liefde voortaan - diep in mijn hart. Dertien verhalen over dieren die soms last hebben van hun karakter. Diep in mn hart is r maar een dat ben jij Jij bent toch alles voor mij Zul je dat nooit vergeten Want jij bent heus niet slecht Wat ook een ander van je zegt Lievling denk toch eens aan Saam door tleven te gaan k Draag dan jouw liefde voortaan Diep in mn hart Diep in mn hart is r maar een dat ben jij Jij bent toch alles voor mij.

Opwekking Schijn met uw licht in mijn hart heer Y. C Am Diep in mijn hart is er maar één dat ben jij G jij bent toch alles voor mij D G zal je dat nooit vergeten. Want jij bent heus niet slecht wat ook een ander van je zegt. André Hazes Diep in mijn hart met tekst.

Diep diep diep als de zee tekst engels. Diep in mijn hart is een nummer van Jo Leemans. Een lach van jou straalt meer dan het mooiste sterrenlicht Een woord van jou zegt meer dan zomaar een lang gedicht Mijn liefdesvlam brandt altijd alleen maar voor. Philips België 812 834-2.

Diep in mijn hart Lyrics Diep in mijn hart kan ik niet boos zijn op jou Blijf ik je toch altijd trouw Dat mag je heus wel weten Diep in mijn hart is er maar een dat ben jij Jij bent toch alles voor mij Zal je dat nooit vergeten Want jij bent heus niet slecht Wat ook een ander van je zegt Lieveling Denk toch eens aan saam door het leven te gaan k Heb dan je liefde voortaan diep in mijn hart. Diep in mijn hart Lyrics. DIEP IN MIJN HART Jaap Valkhoff Tante Leen Jo Leemans Andre Hazes Diep in mn hart Kan ik nooit boos zijn op jou Blijf ik je toch altijd trouw Dat mag je heus wel weten Diep in mn hart Is er slechts één dat ben jij Jij bent toch alles voor mij Zal je dat nooit vergeten Want jij bent heus niet slecht Wat ook een ander zegt Lieveling denk toch eens aan Saam door het leven te gaan k. Diep in mijn hart kan ik niet boos zijn op jou.

Diep in mijn hart 2002 CD best of 14 tracks. Rudy Van Houten Kwartet. Diep in mn hart Is er slechts één dat ben jij Jij bent toch alles voor mij Zal je dat nooit vergeten Want jij bent heus niet slecht Wat ook een ander zegt Lieveling denk toch eens aan Saam door het leven te gaan k Heb dan jouw liefde voortaan Diep in mn hart Diep in mn hart Kan ik nooit boos zijn op jou Blijf ik je toch altijd trouw Dat mag je heus wel weten. Lyrics for Diep In Mijn Hart by Jo Leemans.

Werkgroep Kind Koor Kerk Kom en zing. U wilde nieuw beginnen maar ik begreep U niet. Diep In Mijn Hart Lyrics. Dat mag je heus wel weten Diep in mn hart Is er slechts één dat ben jij Jij bent toch alles voor mij Zal je dat nooit vergeten Want jij bent heus niet slecht Wat ook een ander zegt Lieveling denk toch eens aan Saam door het leven te gaan K Heb dan jouw liefde voortaan Diep in mn hart Diep in mn hart Kan ik nooit boos zijn op.

Universal Music Belgium België 018 7212. Lievling denk toch eens aan saam door het leven te gaan. Blijf ik je toch altijd trouw dat mag je heus wel weten.


Pin Op Liefde Love


Houd Alle Mooie Dingen Diep In Je Hart Geborgen Prachtige Woorden Spirituele Citaten Troostende Woorden


Pin Van Miriam Op Love Vriend Gedichten Knuffel Citaten Droevige Citaten


Lieve Joke Vandaag 08 01 2016 Ga Je Ter Aarde En Ga Je Beginnen Aan Je Grote Reis Ik Neem Dan Na 20 Jaar Vriend Teksten Droevige Citaten Troostende Woorden


In Mijn Hart Blijf Ik Je Dragen Voor Altijd L Loe Teksten Droevige Citaten Troostende Woorden

Posting Komentar untuk "diep in mijn hart tekst"